Övrigt med eget tryck

Nyheter

  Information

  Hur vi trycker

  Extrapriser

  Inga specialare just nu.
  Övrigt med eget tryck

  Vi kan trycka och brodera på mängder av plagg från massor av olika tillverkare, hittar du inte det plagg du letar efter går det bra att kontakta oss via mail eller telefon 031-404066 så återkommer vi med prisförslag så snart som möjligt.

  Det går även bra att använda vår offertförfrågan: www.EgetTryck.com

  Vi kan trycka och brodera på mängder av plagg från massor av olika tillverkare, hittar du inte det plagg du letar efter går det bra att kontakta oss via mail eller telefon 031-404066 så återkommer vi med prisförslag så snart som möjligt.

  Det går även bra att använda vår offertförfrågan: www.EgetTryck.com

  Mer

  Övrigt med eget tryck Det finns 10 produkter.

  Underkategorier

  • Dickies

   Dickies är ett klassiskt amerikanskt arberarmärke som funkar riktigt bra för tryck och brodyr. Oavsett om du vill ha en snygg skjorta till dig själv, din tatuerarstudio eller verkstad så hjälper vi dig!

  • Egna tygmärken

   Tygmärken (eller patches) är broderade eller vävda tygstycken med limmad baksida för att fästa på t.ex. kepsar, kläder och väskor. Lämpligt för t.ex. detaljerade motiv som ej går att brodera direkt på keps eller vid större upplagor av motiv med väldigt mycket stygn. Kostnaden för tygmärken sjunker kraftigt med större upplagor så vi rekommenderar att man beställer några extra i stället för att behöva komplettera i efterhand då det blir mycket dyrare.

   Vi kan även applicera tygmärken på kepsar och andra produkter åt er om ni inte har möjlighet att göra det själva. 

   Leveranstiden är ca 2 veckor från godkänd order men kontakta oss om du har en deadline, i vissa fall kan vi leverera snabbare. 

  • Klistermärken, dekaler

   Klistermärken, dekaler och stickers. Hos oss kan du beställa klistermärken av hög kvalitet även i mindre upplagor! Vår printcutter klarar upp till 50cm breda klistermärken om så skulle krävas!

   Designa dina klistermärken med obegränsade färger - det blir ingen extra kostnad. Du kan även få dem konturskurna om så önskas - lite roligare än vanliga fyrkantiga.

   Behöver du större upplagor av klistermärken så kan vi även erbjuda screentryck och offset - kontakta oss för offert eller för frågor angående egna klistermärken!

  • Student, Nationer,...

   Vi erbjuder många olika tryckmetoder beroende på upplaga, motiv samt leveranstid, utöver tryck broderar vi både tröjor, kepsar och tygmärken. Ingen minsta upplaga!

  • Profilkläder med eget...

   Vi erbjuder profilkläder med eget tryck och brodyr
   från de allra flesta profilmärken - plus några till!

   Tveka inte att kontakta oss för en prisvärd offert för just ditt företags behov.

  • Övrigt
  • Färdiga motiv

   Här hittar du färdiga motiv, antingen som vi kan trycka åt dig eller om du vill ha lite inspiration. De flesta motiv går att få som både tryck och brodyr, kontakta oss gärna om du har några frågor.

  • Lagerrensning

   Här har du chansen att göra riktiga fynd - antingen som de är eller så kan du lägga till eget tryck eller egen brodyr. Alla priser gäller så långt lagret räcker.

  • Partners

   Vill du ha en egen kategori med specialprodukter? Kontakta oss för mer information. 

  • Screentryck

   Screentryck är traditionellt den vanligaste metoden för tryck på kläder. Vid screentryck trycks varje färg separat genom en s.k schablon vilket gör att screentryck prismässigt blir bäst vid större upplagor och/eller få antal färger. Vi rekommenderar 25 plagg som minsta upplaga vid screentryck men i princip finns det ingen minsta antal.

   Leveranstiden för screentryck är normalt 2-3 veckor, behöver du snabbare leverans går det oftast att ordna mot en extra kostnad.

   Meddela alltid oss om du behöver leverans till ett speciellt datum då leveranstiden för screentryck kan skifta mycket beroende hur många tryck som ligger före.

   Tips! Om du ska screentrycka t.ex. hoodies eller sweatshirts så går det utmärkt att lägga till några t-shirts. När man väl startat ett screentryck blir extra plagg väldigt prisvärt. Detsamma gäller vid screentryck på t-shirts - passa på att lägga till en hoodie eller sweatshirt. Kontakta oss för mer information och offert.

  • Stamkund

   Som stamkund kan du enkelt beställa dina kläder med eget tryck direkt utan att behöva designa dem. Kontakta oss för mer information om hur vi kan lägga upp även dina produkter!

  Visar 1 - 10 av 10 artiklar
  Visar 1 - 10 av 10 artiklar