Kategorier

Nyhetsbrev

Kepsar med egen brodyr

Det finns 56 produkter.

Keps med egen brodyrDesigna en egen keps.

Vi erbjuder ett mycket stort sortiment av kepsar: Vanliga baseball-kepsar, trucker-kepsar, army-kepsar, snapback-kepsar, fitted-kepsar och en mängd modeller av olika Flexfit-kepsar.

De kepsar vi valt att ta in i vårt ordinarie sortiment håller hög kvalitet och med ditt eget designade tryck eller egen brodyr blir ofta resultatet minst lika bra som vilken märkeskeps som helst.

Från 159 kr plus brodyr.
Textbrodyr första raden 125 kr, övriga rader 50 kr.
Bild/logo 150 kr per keps.

Underkategorier

 • Snapback-kepsar

  Snapback-kepsar är på högsta modet och vi har givetvis fyllt våra lager med massor av olika modeller och färgkombinationer.

 • Flexfit-kepsar, originalet

  Vi har ett enormt sortiment av äkta Flexfit® i olika modeller, färger och storlekar. Det unika med Flexfit är resåren som gör att den sitter perfekt utan spänne i nacken. Det finns många kopior - vi säljer dock endast originalet, äkta Flexfit-kepsar från Yupoong. Finns i storlekar från Youth till XXL.

  För fler kepsar från Flexfit besök gärna vår syskonsida www.flexfitkeps.se.

 • Barnkepsar

  Att hitta kepsar till barn kan vara svårt - vi vet. Vi har letat ordentligt bland våra leverantörer för att hitta bra barnkepsar - bara för att de är för barn och små i storlekarna får de inte vara sämre eller hur? Våra barnkepsar är snygga, håller hög kvalitet och finns i många modeller och färger. Dessutom kan du få eget tryck eller brodyr på dem om du vill. 

 • Army-kepsar

  Vi har ett stort sortiment av army-kepsar: Militärkepsar med kort skärm och platt topp, även kallad castro-keps eller cuba-keps p.g.a Fidel Castros förkärlek till modellen. En snygg och skön kepsmodell som vi erbjuder i flera olika färger och modeller. Samtliga går att få med egen brodyr utan minsta upplaga.

 • Truckerkepsar

  Truckerkepsar d.v.s kepsar med nät är en klassiker som alltid är populär. Vi kan erbjuda flera olika modeller och färgkombinationer: Mjuk front, hård front, 5-panel, 6-panel, enfärgade och twotones. Som vanligt går det att få eget tryck eller egen brodyr utan minsta upplaga. Se även våra truckerkepsar för barn.

  För fler truckerkepsar se gärna vår syskonsida www.truckerkeps.se.

 • Baseballkepsar

  Vi erbjuder två varianter av baseballkepsar: En standard och en premium. Standardkepsen är i lite tunnare tyg och finns i fler färger än premiumkepsen som är sydd i lite kraftigare tyg. Båda är i 100% bomull och onesize som justeras med kardborreband.

 • Kepsar med färdig brodyr

  De flesta kepsar vi levererar är med egen brodyr men det är ju inte alltid man har tid eller idéer till en unik keps. Vilken tur då att vi även har kepsar med färdig brodyr! Om du hittar en keps med brodyr där du gillar brodyren men inte är lika nöjd med brodyren - inga problem, vi kan brodera även på andra kepsar i vårt stort sortiment. Kontakta oss så löser vi det!

 • Kepsar med eget tryck

  Kepsar med eget tryck. Kepsar som har mjuk frontpanel går extra bra att trycka på, som exempelvis truckerkeps med mjuk frontpanel.

  Väljer du att ha brodyr på din keps kan du välja bland samtliga våra kepsar.


produkter per sida

produkter per sida

  LEVERANSTID JUST NU      

2-5 arbetsdagar
för plagg i lager med texttryck

OBS! Leveranstiden påverkas av många faktorer.Behöver du leverans innan ett visst datum är det viktigt att du meddelar oss i din order!

90% av våra ordrar med tryck och brodyr skickas inom en vecka. läs mer

FÖR AKUTA ORDRAR:
RING 031-404066 

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Hej! Vi fick vår beställning redan igår! Vi vill bara säga att vi är jättenöjda med både tröjorna och servicen!

Trodde inte att vi kunde få dem så snabbt och trycket blev helt perfekt... Läs mer