Barnkepsar

Nyheter

  Information

  Hur vi trycker

  Extrapriser

  Inga specialare just nu.
  Barnkepsar

  Att hitta kepsar till barn kan vara svårt - vi vet. Vi har letat ordentligt bland våra leverantörer för att hitta bra barnkepsar - bara för att de är för barn och små i storlekarna får de inte vara sämre eller hur? Våra barnkepsar är snygga, håller hög kvalitet och finns i många modeller och färger. Dessutom kan du få eget tryck eller brodyr på ...

  Att hitta kepsar till barn kan vara svårt - vi vet. Vi har letat ordentligt bland våra leverantörer för att hitta bra barnkepsar - bara för att de är för barn och små i storlekarna får de inte vara sämre eller hur? Våra barnkepsar är snygga, håller hög kvalitet och finns i många modeller och färger. Dessutom kan du få eget tryck eller brodyr på dem om du vill. 

  Mer

  Barnkepsar Det finns 1 produkt.

  Underkategorier

  • Flexfit 6277 Youth

   Vår mest sålda Flexfit-keps är originalet med böjd skärm: 6277. Enfärgad med grå underskärm, mellanhög profil med förstärkt frontpanel, inget spänne i nacken utan resår på insidan som gör att den sitter perfekt. Denna barnkeps passar från ca 4år (52-56cm).

  • Flexfit 210 Fitted Youth

   Flexfit 210 Fitted (6210) är en premium fitted keps från Flexfit: Rejält tyg med ullkänsla, platt skärm, förstärkt frontpanel, mellanhög profil, svettband i mjukt tyg och matchande underskärm. En riktigt häftig keps, även för barn. Passar från ca 4år (52-56cm).

  • Truckerkeps barn

   En klassisk truckerkeps för barn med mjuk frontpanel, finns i många färger och går att få med både tryck och brodyr. Denna barnkeps passar huvuden som är 48-57cm, bäst passar den runt 52-53cm. Storleken justeras med plastspänne.

  • Snapback-keps barn

   Snapback-kepsar är superhett just nu och då är det klart att även barnen vill ha. Denna snapback-keps finns i flera olika färger, har etikett på skärmen och passar från ca 1,5 år (49-57cm), bäst passar den runt 53cm.

   OBS! På små huvuden är den stor, den sitter bäst på huvuden som är ca 52-54cm, den går att använda åtspänd på småttingar men den kommer vara stor. 

  • Baseball-keps barn

   En klassisk baseballkeps med böjd skärm, finns i många färger och går att få med både tryck och brodyr. Denna barnkeps passar fr. ca 1 år (48cm), bäst sitter den runt 52-53cm. Storleken justeras med kardborreband.

  • Barnkeps Army

   Snygga barnkepsar i armymodell fr. ca 1år. Justerbart kardborrespänne 48-56cm, passar bäst runt 52-54cm. Går även att få med brodyr utan minsta upplaga. Välj mellan 11 olika färger

  • Barnkeps med namn

   Vill du beställa barnkepsar med namn? 
   Flera olika kepsmodeller, olika färger och olika typsnitt.

   1. Välj en färg nedan bland kepsarna.

   2. Välj därefter kepsmodell.

   3. Skriv in namn att brodera och välj typsnitt.

   Snyggt, enkelt och snabbt!

  Visar 1 - 1 av 1 artikel
  • 139,00 kr Snabbleverans ca 2-7 arbetsdagar. Standardleverans ca 1-2 veckor.

   Solkeps barn med egen brodyr. Skydda ditt barn mot solen i denna fräcka solkeps.One-size och kan dras åt för att passa olika huvuden. One-size 100% polyester Skyddar öron och nacken mot solen Mått: 52 cm till 57 cm

   139,00 kr
   Snabbleverans ca 2-7 arbetsdagar. Standardleverans ca 1-2 veckor.
  Visar 1 - 1 av 1 artikel