Svart Flexfitkeps 6277 med brodyr - 25,50,75,100-pack

Flexfitkeps 6277 med brodyr - 5, 10, 25, 50, 100-pack

Vi erbjuder olika paket av flexfit-kepsar med egen brodyr. Just nu har vi 5-pack, 10-pack, 20-pack, 50-pack och 100-pack. Det gäller för flexfit-kepsar 6277 med brodyr. Alla priser är inkl. moms.

  • Storlekar: youth, XS/S, S/M, L/XL, XXL
  • Finns i massor av olika färger


Ladda upp din design samt välj färg.
Sammanställ de storlekar och färg på plagget ni önskar och bifoga det som ordermeddelande. 

OBS! Vid köp av företagspaket kommer vi kontakta dig för att gå igenom ordern. Du binder dig inte för köp vid lagd order. OBS!

Visa design

Skriv din text nedan
  • Ingen vald fil .png .jpg .gif
  • Max 50 tecken
1 590,00 kr
Inkl. moms
Färg på plagg :
Antal :
Antal:

Paketpriser gäller för företag, föreningar eller klubbar. Vi erbjuder flera olika varianter av t-shirts, hoodies, zip-hoodies med ditt eget tryck och vi har även möjlighet att ta in fler modeller om du vill ha en speciell modell (gäller vid beställning av 25 styck eller mer). Kontakta oss gärna för erbjudande på större upplagor av t-shirts, hoodies eller kepsar med egen design och eget tryck eller brodyr. Det går även bra att skicka oss en offertförfrågan.

Vi vill vara stolta över varje produkt som lämnar vårt lager, därför granska alla beställningar manuellt. Är logotypen/texten/bilden av den karaktär att den inte blir bra i trycket så kommer vi att avbryta din order och meddela via mejl. Detta för att du inte ska bli missnöjd.

Efter att vi mottagit din förfrågan tar vi fram en offert och ett korrektur, oftast inom 24h. Om allt är som du tänkt dig godkänner du ordern och vi påbörjar arbetet med dina tryckta t-shirts! Normal leveranstid är 2-3 veckor från godkänd order.

Är något oklart? Maila info@egettryck.se eller ring oss på 031-404066 så hjälper vi dig!


DU BINDER DIG INTE - VI PÅBÖRJAR INGENTING UTAN DITT GODKÄNNANDE!

Överst
Varukorg
Stäng
Tillbaka
Konto
Stäng
Meny
Stäng