Kategorier

Nyhetsbrev

Våra leverantörer:

Gildan t-shirts, hoods, sweatshirts, linnen

Gildan är vår huvudleverantör och det som saknas i vårt standardsortiment kan vi ofta beställa hem väldigt snabbt. Gildan har t-shirts, longsleeves, sweatshirts, hoods, sweatpants och linnen i mängder av olika färger och kvaliteter. Kontakta oss om det är någon speciell modell, storlek eller färg som du vill beställa så löser vi oftast det!

Flexfit

Flexfit är premiumkepsar med täckt nacke och resår som gör att de sitter perfekt! Flexfit är ett varumärke från tillverkaren Yupoong men används ibland felaktigt även på andra kepsar med resår. Vi säljer dock endast de äkta Flexfitkepsarna från Yupoong. VI har troligtvis Sveriges största sortiment av Flexfitkepsar, vi ha dessutom möjlighet att erbjuda Flexfitkepsar som profilkeps. Lite dyrare men väldigt mycket mer använd!

Otto kepsar

Vi är stolt svensk återförsäljare av OTTO kepsar. OTTO erbjuder ett enormt sortiment av kepsar i alla möjliga olika modeller och färger. I vårt standardsortiment har vi baseballkepsar, snapbackkepsar och armykepsar men vi har även möjlighet att ta in precis den modell du vill ha. Kontakta oss för mer information.

Urban Classics

Urban Classics är som namnet antyder ett märke med klassisk streetplagg. Urban Classics erbjuder ett väldigt stort sortiment av hoods, baseballjackor, linnen, talltees, sweatshirts, shorts och mycket annat i clean design utan några stora tryck - perfekt för eget tryck eller brodyr! Dessa basplagg är dessutom väldigt snygga precis som de är.


  LEVERANSTID JUST NU      

2-5 arbetsdagar
för plagg i lager med texttryck

OBS! Leveranstiden påverkas av många faktorer.Behöver du leverans innan ett visst datum är det viktigt att du meddelar oss i din order!

90% av våra ordrar med tryck och brodyr skickas inom en vecka. läs mer

FÖR AKUTA ORDRAR:
RING 031-404066 

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Hej! Vi fick vår beställning redan igår! Vi vill bara säga att vi är jättenöjda med både tröjorna och servicen!

Trodde inte att vi kunde få dem så snabbt och trycket blev helt perfekt... Läs mer