Nöjda kunder

Sedan vi började sälja t-shirts med eget tryck på nätet har vår främsta (och i princip enda) marknadsföring varit våra nöjda kunder. Vi har växt från att endast erbjuda ett litet sortiment av t-shirts med eget tryck till att utöka sortimentet med sweatshirts, hoods, barnkläder och brodyr på en mängd kepsar och mössor. Allt detta tack vare att våra kunder gillar sina egendesignade produkter och återkommer. 

Fortsätt att maila feedback till oss, vi blir jätteglada över att få veta hur du upplevde ditt köp. Självklart hoppas vi att du blev nöjd men även om du är missnöjd hoppas vi att du hör av dig så att vi kan se om det är något som vi kan göra för att göra egettryck.se ännu bättre.

Strong Brands Are For Weak People!

Så här tycker ett urval av våra nöjda kunder:

Hej!

Jag fick hem t-shirten igår och är jättenöjd med både materialet på t-shirten och trycket!
Bra jobbat med så snabb leverans med!
Ha en fortsatt bra vecka!
 

Hej!
Har nu fått min tröja och (som vanligt) är jag ännu GLADARE för denna tröja.
Så underbar. Ni är bäst!!!
Janne

Tjena, tröjan jag beställde blev otroligt bra, snyggt jobbat. 

Erik

Ville bara säga att jag är jättenöjd med de tre tröjor jag köpte.
Otroligt cool silverfärg på en av tröjorna. Kvalité är det ord jag förknippar er med.

Stort tack, bra jobbat!

Mvh/
Mikael

Tackar!

Tröjorna blev superbra! 

Precis vad vi önskade.
Vänliga hälsningar
Sebastian

Tack för smidig hantering.
Grymma tröjor ☺
Hälsningar Johan

Hej
Jag måste bara ge er all cred för ett super bra bemötande då jag ringde. Och även ett super tack för otrolig snabb service! Jag la en beställning strax efter kl 10 torsdag förmiddag och jag hade min vara i brevlådan dagen efter! Jag är så nöjd och kommer verkligen att rekommendera er!!
Jag kände bara att jag måste berätta hur nöjd jag är
Mvh
Ida

Idag kom tröjorna!! Ville bara skicka ett innerligt tack för superfina tröjor och tryck, dessutom blev det perfekt storlek! Och såklart helt outstanding mejlkontakt, leverans och lösning!
Ni är bäst!
Trevlig helg!
Mvh
Elina

Hej! Fick tröjan i går, den var sjukt snygg! Är riktigt riktigt nöjd!!
/Bitte

hallå. jag ville bara tacka igen för all hjälp! 
fick tröjorna idag och båda passar bra och trycket blev kanon!

kommer absolut rekommendera er till andra.  

Dennis

Hej hej! Ville bara skriva och tacka för grymt bra och snabb service och fina tröjor, såå nöjda och så taggade inför sverigematch nu!
Med vänlig hälsning, Johanna

Vill bara säga att jag är supernöjd! Kommer att varmt rekommendera er
Mvh
Pelle Z

Hej igen!
Tack för ett superbra jobb med kepsar och pikéer, dom blev en storartad succé. Extra stort tack till personalen för den suveräna servicen och det kanonbra bemötandet!
Med vänliga hälsningar Peter

Tusen tack för riktig snabb leverans, är riktig nöjd med tröjorna .Kommer rekommendera er till alla jag känner. jätteduktiga är ni. ha en bra dag.

Hej.
Vill bara säga att tröjorna blev väldigt bra och vi är mycket nöjda med dem. Tack så mycket för hjälpen! Ha det bra! 
Hälsningar Robert

Hej.
T-shirten har kommit, och som vanligt är vi väldigt nöjda. Har betalat fakturan precis. Vi önskar en trevlig sommar. Tack för den här gången vi kommer säkert att höras fler gånger. 
MVH Åke i Knivsta

Hallå. jag beställde en keps för er nyligen och jag vill bara säga att jag är grymt nöjd med mitt köp. tack så hemskt mycket! 
Mvh / Martin

Hej
Jag fick min keps igår och ville bara tacka för allting! Den satt perfekt och jag älskar den! Tack för bra service och vänligt bemötande. Jag kommer absolut handla utav er fler gånger! Trevlig helg! 
MVH Johanna

Hejsan.
Kom ingen AVI, men jag fick dom i brevlådan på Torsdagen =) Så vi fick ha dom på oss under ELMIA helgen! Får tacka så mycket för servicen, är super nöjd med produkten också! 
Kommer att återkomma till eran shop ! 
Mvh Marcus

Sååååå nöjd med kvalité och text!!! Jättefina! 
Sue

Hej!
Fick tröjorna igår ser bra ut, proffsigt gjort. Återkommer troligt med fler beställningar framöver, tack. 
Med Vänliga hälsningar Peter J

Hej!
Jag vill bara säga att ni är nog en av de bästa företag jag beställt av på Internet! Mycket att välja på, bra betalningsalternativ och väldigt snabb leverans! Ni ska ha mycket tack!! Jag kommer helt klart handla av er igen och tala om för mina vänner om er! God Jul och Gott Nytt År! Väldigt nöjd kund! 
Mvh Linda E.

Tjena, ville bara säga att ni gör ett sjukt bra jobb , tryckte en long tee hos er för par dar sen ock jag måste säga att jag blev riktigt positivt överasskad när jag fick den , trycket var mycket större än vad jag trodde att den skulle bli och kvaliten var riktigt bra, riktigt nöjd är jag . Fortsätt med det ni gör!
Med vänlig hälsning, en nöjd kund

Tackar och bockar. Fick tröjjan idag och jag är grymt nöjd. Precis vad jag hade i åtanke när jag gjorde beställningen. 5/5! 
Sam

Kanonbra! Det var snabbt jobbat & levererat. Ser bra ut alltihop. 
Mvh, Magnus D.

Jag fick min vara idag och är supernöjd. både när det gäller den snabba leveransen och även tröjan och trycket som jag är väldigt nöjd med! Tack för all hjälp på vägen. :) Killen kommer bli väldigt nöjd med hans present! och jag kommer absolut beställa fler gånger. Ha det fint! 
MVH//Chantal

Hej, vi fick tröjorna igår och de var jättesnygga, vi är supernöjda. Tack för bra service, snygga tröjor och snabb leverans.
Mvh Emma

Hej. fick hem min t-shirt idag och är helnöjd med mitt egna motiv trycket på tröjan. 
Mvh Christian

Hade beställt 1 st. T-shirt och 1 st. piké med tryck, mer eller mindre som test. Spänningen var således stor när jag packade upp varorna och jag kunde direkt konstatera att allt var superbra!! Fina tröjor och ett fantastiskt bra tryck! En storlekstabell som fungerar och en applikation på hemsidan för att designa trycket, som var enkelheten själv att hantera! Till detta, en leveranstid som var den i särklass snabbaste jag varit med om!! Jag köper mycket via nätet till både mitt band, min studio och mitt arbete som ordförande i en musikförening. Ni kapar samtliga andra leverantörers leveranstid med hästlängder. För mig som kund tyder detta på att ni har en stentuff logistik och ”koll på shoppen”! Jag är supernöjd och kommer garanterat tillbaks igen mycket snart!
Mvh Thommy

Hej. Har nu mottagit tröjorna. Kanonfina! Tusen tack för er hjälp och jättefina service!! 
Med vänlig hälsning Linnéa

Hej! Tack för tröjorna. De blev jättebra. 
Med vänlig hälsning Katarina

Tjena!
Har fått tröjorna idag och är jätte nöjd med resultatet! Kunde inte blivit bättre, faktura betald på direkten. Tack för all din hjälp! Hälsa dina kollegor, ni gör ett jättebra jobb! 
Mvh Johan

Vill bara skriva och tacka för en jätte bra leverans! Vi blev jätte nöjda med hur själva tröjan blev! Ha en fortsatt bra dag! 
Hälsar Linnéa

Bra kvalité, bra tryck! Tackar!
Mys Pys!

Hej igen, Tröjan kom igår och den var kanon. Tusen tack för hjälpen! 
mvh//Pamilla

..Tackar på förhand och efterhand för jag är väldigt nöjd med de kepsarna jag beställde tidigare i år. Fantastiskt resultat! Har rekommenderat er till många fiskekollegor. 
Andreas Å

Ville bara skriva och tacka för kepsen! Riktigt snygg brodyr och riktigt bra kvalitet på kepsen! :D Snabb leverans och bra priser, kommer givet rekommendera er för vänner och bekanta. Blir fler beställningar så fort ekonomin tillåter :) Åter igen, stort tack! 
Christian P

Fick tröjorna i måndags. Det blev skitbra! Förstår att man måste ha en annan sorts tryck för att de ska bli perfekta. De lever helt klart upp till förväntningarna. Placeringen av sköldarna blev mycket bättre. Tack som fan! Ser fram emot att kontakta er igen när det är dags för festival igen! 
mvh Marcus

Presenten blev mycket uppskattad :-) och vi som gav bort den kände oss väldigt nöjda! Trevlig sommar! 
Mvh Jenny B

Stort tack för hjälpen!! Tröjan kom fram idag och jag är jätte nöjd! Ha en trevlig midsommar!! 
Mvh/ Mia

Hej.
Tröjorna har kommit och ser jättebra ut. Stort tack för all hjälp! 
Vänliga hälsningar, Ivan Z

Ni Lyckades, IGEN:) Ni lyckades igen, ni skrev att ni inte kunde göra trycket så som jag önskade och gick egen väg, och jag blev super nöjd, blev faktiskt bättre än så jag ville ha det från början måste jag erkänna Tack ännu en gång. 
Mvh Nöjd Kund Alex L