Vanliga frågor - FAQ

Hur lång är leveranstiden för en tröja med eget tryck?

Leveranstiden påverkas framför allt av vilket plagg du valt och vad som ska tryckas. En enkel text på en vit eller svart t-shirt kan vi oftast skicka inom någon dag om det kniper men vissa plagg måste beställas och vissa tryck är mer komplicerade. Skriv alltid datum som kommentar till din beställning om du behöver din leverans till något speciellt datum och välj express om du behöver det inom 2 veckor. Normal leveranstid är 1-2 veckor men det är ingen garanti.

Hur mycket kostar x st tröjor med tryck?

För att kunna lämna pris på en förfrågan måste vi veta:

- Vilket plagg ni önskar trycka på samt hur många

- Vad som ska tryckas, bifoga bild och beskriv gärna storlek och placering

- Leveranstid, när behöver ni plaggen färdiga hos er?

Utan denna information är det väldigt svårt för oss att lämna pris då det är väldigt många faktorer som påverkar priset.

Hinner ni leverera tröjor med tryck till ...?

Se ovan, för att kunna bedöma om vi hinner leverera till ett visst datum måste vi ha all information gällande ordern inklusive adress som det ska levereras till. Ju mer information desto bättre. Det är inte ovanligt att vi i ett första läge hade hunnit leverera men att detta sedan ej går då vi saknat information.

I teorin kan vi leverera samma dag mot expresstillägg - vid akuta ärenden ring oss på 031-404066 eller maila oss på info@egettryck.se med så mycket information som möjligt.

Kan ni sponsra min livstilsblogg? Mitt instagramflöde? 

Nej, tyvärr. Om du däremot är duktig inom grafik eller något som har anknytning till våra produkter får du gärna höra av dig för eventuellt samarbete. 

Kan ni sponsra vårt UF-företag?

Vi helsponsrar inga UF-företag. Däremot har vi fördelaktiga rabatter både för UF-företag som behöver arbetskläder med tryck och UF-företag som vill starta egna klädmärken. Kontakta oss på info@egettryck.se för mer information.

Överst
Varukorg
Stäng
Tillbaka
Konto
Stäng
Meny
Stäng