Returer

Vi har ingen returrätt på tryckta eller broderade plagg så kontrollera din order noga innan du skickar den. För övriga varor gäller distansköplagens 14 dagar. Skicka dina oanvända varor till:

Custom Corner AB/Egettryck.se

Rurik Holms väg 4

44830 Floda

Du betalar själv returfrakten, skicka gärna spårbart men EJ som rekommenderat då vi ej har möjlighet att hämta ut dessa.

Tänk på att varorna måste vara oanvända samt oförstörda. Vi skickar alla kepsar i hårda kartonger för att de ska hålla formen och förväntar oss att returer skickas på samma sätt.

Avbeställning

Om du ångrar dig innan vi har hunnit påbörja din order går det bra att avbeställa din order. Kontakta oss omgående, din order är dock ej avbeställd förrän vi har bekräftat din avbeställning. Vi försöker påbörja varje order så snabbt som möjligt så även om din order ej är skickad så kan den vara tillverkad och därmed ej gå att avbeställa.

Vid felaktiga leveranser eller defekta varor går det givetvis att reklamera ditt köp. Vid reklamation: Kontakta oss och ange ordernummer, kunduppgifter samt orsak till reklamation. Om du har möjlighet att ta ett foto och bifoga så är det jättebra.

Överst
Varukorg
Stäng
Tillbaka
Konto
Stäng
Meny
Stäng