Kläder

Nyheter

Information

Hur vi trycker

Extrapriser

Inga specialare just nu.
Kläder

Kläder med eget tryck eller egen brodyr, utan minsta upplaga. Vi kan erbjuda det mesta inom kläder med eget tryck - allt från underkläder och t-shirts till jackor, byxor och badrockar. Om du inte hittar det du letar efter kan du alltid kontakta oss, det vi inte redan lagt upp kan vi oftast beställa hem till dig.

Kläder Det finns 44 produkter.

Underkategorier

 • T-shirts med eget tryck

  Vi erbjuder flera olika varianter av t-shirts med ditt eget tryck och vi har även möjlighet att ta in fler modeller om du vill ha en speciell modell. Kontakta oss gärna för erbjudande på större upplagor av t-shirts med egen design och eget tryck. Det går även bra att skicka oss en offertförfrågan.

 • Hoodies med eget tryck

  Hoodies (hoods, huvtröjor, luvtröjor) blir allt mer populärt för varje år - faktum är att hoodies med eget tryck är ett av våra populäraste plagg. Vi har många olika modeller med och utan dragkedja och vi kan trycka eller brodera på dem allihop!


  Här hittar du våra mest säljande hoodies med eget tryck i olika modeller och kvaliteter. Många av modellerna finns i ännu fler färger och storlekar än vi har möjlighet att lista här på hemsidan så kontakta gärna oss om du inte hittar det du söker.

  Standard hoodie: En riktigt skön hoodie till ett lågt pris, mer än 35 färger och finns från barn XS upp till 5XL i vissa färger.

  Eko hoodieMjuk, skön i 80% ekologisk Fairtrade bomull samt 20% återvunnen polyester.  14 färger som alla finns i S-4XL, vissa färger även i barnstorlek fr. 90/100CL.

  Standard zip-hoodie: En go zip-hoodie i standardmodell. Fickor på magen, dragsnören i matchade färg och överlappande tyg över dragkedjan som ger möjlighet till brösttryck. Finns i 18 färger upp till 5XL.

  Eko zip-hoodie: Miljömedveten zip-hoodie i herrmodell, men funkar lika bra som unisex. Tillverkad i 80% ekologisk Fairtrade bomull samt 20% återvunnen Polyester. Finns i 14 färger, storlek S - 4XL.

 • Sweatshirts med eget...

  Sweatshirts eller collegetröjor är ett klassiskt plagg för eget tryck - oavsett om du behöver tröjor till dig själv, ditt företag, skolklass eller förening så har vi en tröja som passar. Det går även bra att brodera på sweatshirts, kontakta oss för mer information. Använd gärna vår offertfunktion för större ordrar.

 • Jackor med eget tryck

  Jackor med eget tryck eller egen brodyr är lika snygga som användbara. Oavsett om du vill ha en unik jacka med eget tryck till dig själv eller ett större antal till ditt företag/event/förening kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder jackor från en flera olika märken i flera olika modeller. 

  Kontakta oss gärna om du inte hittar det du söker efter, vi löser det mesta.

 • Pikétröjor med eget tryck

  Pikétröjor eller tenniströjor är ett väldigt bra plagg när en t-shirt kanske inte riktigt passar. Förutom eget tryck går det även att brodera egen brodyr på pikétröjor något som t-shirts oftast är för tunna för.

  Oavsett om du vill ha en pikétröja till dig själv eller hela företaget kan vi hjälpa dig. Vi har många leverantörer av pikétröjor så hittar du inget som passar kan du alltid kontakta oss för fler förslag.

 • Träningskläder med...

  Träningskläder med eget tryck blir allt mer populärt! Vi erbjuder träningskläder både till den enskilde motionären och till hela laget, föreningen eller till tävlingen.

  Kontakta oss gärna om du inte hittar det du söker, utbudet av träningskläder som vi kan erbjuda med eget tryck är enormt.

 • Byxor med eget tryck

  Byxor med eget tryck eller egen brodyr är lika snygga som användbara. Oavsett om du vill ha ett unikt par byxor med eget tryck till dig själv eller ett större antal till ditt företag/event/förening kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder byxor från en flera olika märken i flera olika modeller. 

  Kontakta oss gärna om du inte hittar det du söker efter, vi löser det mesta.

 • Underkläder med eget...

  Kalsonger och trosor i olika färger och modeller med eget tryck.
  Ge bort som present till pojkvännen, flickvännen eller unna dig själv ett par.
  Underkläderna passar de flesta smaker.

 • Skjortor med eget tryck

  Klädsamma skjortor med eget tryck eller brodyr för de tillfällen du vill ha en mer formell klädsel men ändå profilerad. Vi kan erbjuda en mängd olika varianter för t.ex. reception, restaurang, mäss- och eventpersonal. Kontakta oss för mer information!

 • Ekologiskt med eget tryck

  Vill du köpa miljömärkta tröjor med eget tryck? Nästan alla våra kläder finns i ett EKO alternativ. 

  Vill du exempelvis ha en ekologisk fairtrade t-shirt med eget tryck så väljer du helt enkelt EKO innan du lägger tröjan i varukorgen. Detsamma gäller ekologisk hoodieekologisk sweatshirt osv.

   

 • Sista minuten

  Vi förstår att man ibland är ute i sista minuten - vi vill då göra det enklare för dig att veta vilka produkter du oftast kan få med kort varsel.
  Här hittar du de plagg som vi kan skicka snabbt - ibland till och med samma dag som beställningen görs.

  !OBS! För snabb leverans måste ni välja expressalternativet i kassan och skriva vilket datum ni vill ha ordern. !OBS!

per sida
Visar 1 - 12 av 44 artiklar
Visar 1 - 12 av 44 artiklar