Flexfit

Flexfit från Yupoong är en klassiker bland kepsar! Flexfit var först med att sätta en resår i sina kepsar vilket gör att de sitter otroligt skönt och bra på huvudet, det finns numera många kopior men vi är glada över att kunna erbjuda ett stort urval av originalet - Flexfit från Yupoong.

Storsäljaren är framförallt modell 6277 som finns i ett stort urval färger och storlekar Youth - XXL men det finns även många andra snygga och coola kepsar. Vi har tillgång till hela Flexfits sortiment för den europeiska marknaden så hittar du inte modellen du söker på hemsidan kan vi lösa det ändå, kontakta oss så löser vi det!

Flera stora varumärken inom framförallt street-, motor- och  actionsport använder Flexfit som tillverkare för sina kepsar tack vare den höga kvaliteten, nu har ditt företag möjlighet att göra det samma. Flexfit är lite dyrare men vi kan garantera att den blir uppskattad. Den dyraste profilkepsen är ju faktiskt den som inte blir använd och blir liggandes i en låda eller på en hylla. Med Flexfit vågar vi lova att den risken är obefintlig!

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for.

Tillbaka till hemsidan
Överst
Varukorg
Stäng
Tillbaka
Konto
Stäng
Meny
Stäng