Kategorier

Nyhetsbrev

Hem

Det finns 15 produkter.

Underkategorier

 • T-shirts med eget tryck

  Standard t-shirts Herr t-shirt Tjej t-shirts Barn t-shirt

  Vi erbjuder flera olika varianter av t-shirts med ditt eget tryck och vi har även möjlighet att ta in fler modeller om du vill ha en speciell modell (gäller vid beställning av 25 t-shirts eller mer). Kontakta oss gärna för erbjudande på större upplagor av t-shirts med egen design och eget tryck. Det går även bra att skicka oss en offertförfrågan.

  Fr. 159:- inkl. en rad tryck. 

 • Hoods / Hoodies med eget tryck

  Hoodies blir allt mer populärt för varje år - faktum är att hoods med eget tryck är ett av våra populäraste plagg. Vi har många olika modeller med och utan dragkedja och vi kan trycka eller brodera på dem allihop!

  Fr. 399:- inkl. en rad tryck. 

 • Bomberjackor

  EgetTryck.se har ett stort sortiment av bomberjackor från Urban Classics som även går att få med eget tryck eller brodyr. Välj mellan flera olika färger och modeller. Leveranstid på dessa jackor är normalt ca 2 veckor.

 • Sweatshirts / Collegetröjor

  Sweatshirts eller collegetröjor är ett klassiskt plagg för eget tryck - oavsett om du behöver tröjor till dig själv, ditt företag, skolklass eller förening så har vi en tröja som passar. Använd gärna vår offertfunktion för större odrar.

 • Pikétröjor med eget tryck

  Pikétröjor eller tenniströjor är ett väldigt bra plagg när en t-shirt kanske inte riktigt passar. Förutom eget tryck går det även att brodera egen brodyr på pikétröjor något som t-shirts är för tunna för.

  Oavsett om du vill ha en pikétröja till dig själv eller hela företaget kan vi hjälpa dig. Vi har många leverantörer av pikétröjor så hittar du inget som passar kan du alltid kontakta oss för fler förslag.

 • Babykläder med eget tryck

  Babykläder - jumpsuits och t-shirts med eget tryck blir ett unikt plagg och en perfekt present. Vi erbjuder jumpsuits i ekologisk bomull från 0 månader och t-shirts från 60CL. Komplettera med eget tryck i valfri färg!

 • Kepsar med egen brodyr

  Keps med egen brodyrDesigna en egen keps.

  Vi erbjuder ett mycket stort sortiment av kepsar: Vanliga baseball-kepsar, trucker-kepsar, army-kepsar, snapback-kepsar, fitted-kepsar och en mängd modeller av olika Flexfit-kepsar.

  De kepsar vi valt att ta in i vårt ordinarie sortiment håller hög kvalitet och med ditt eget designade tryck eller egen brodyr blir ofta resultatet minst lika bra som vilken märkeskeps som helst.

  Från 159 kr plus brodyr.
  Textbrodyr första raden 125 kr, övriga rader 50 kr.
  Bild/logo 150 kr per keps.

 • Mössor med egen brodyr

  Mössa med egen brodyrMössor med eget tryck eller brodyr.
  Välj mellan många olika modeller och färger, vi kan även brodera din egen text eller logo. Kostnad för brodyr tillkommer.

  För vävda logos eller större upplagor av mössor - kontakta oss för offert!

  Priser från 139 kr plus brodyr.
  Textbrodyr första raden 125 kr, övriga rader 50 kr. 
  Bild/logo 150 kr per mössa.

  Mössan på bilden är av standardmodell.

 • Klistermärken, dekaler

  Klistermärken, dekaler och stickers. Hos oss kan du beställa klistermärken av hög kvalitet även i mindre upplagor! Vår printcutter klarar upp till 50cm breda klistermärken om så skulle krävas!

  Designa dina klistermärken med obegränsade färger - det blir ingen extra kostnad. Du kan även få dem konturskurna om så önskas - lite roligare än vanliga fyrkantiga.

  Behöver du större upplagor av klistermärken så kan vi även erbjuda screentryck och offset - kontakta oss för offert eller för frågor angående egna klistermärken!

 • Sverigetröjor

  Visst blir landskampen, kvalmatchen eller alpresan lite lite roligare med en Sverigetröja med eget tryck? Det tycker vi också och därför har vi sett till att lyfta fram några Sverigetröjor som vi gillar. Vi har dessutom färdigtryckta svenska flaggor som vi kan trycka lite varstans om så önskas, kontakta oss för mer info!

 • Egna tygmärken

  Tygmärken (eller patches) är broderade eller vävda tygstycken med limmad baksida för att fästa på t.ex. kepsar, kläder och väskor. Lämpligt för t.ex. detaljerade motiv som ej går att brodera direkt på keps eller vid större upplagor av motiv med väldigt mycket stygn. Kostnaden för tygmärken sjunker kraftigt med större upplagor så vi rekommenderar att man beställer några extra i stället för att behöva komplettera i efterhand då det blir mycket dyrare.

  Vi kan även applicera tygmärken på kepsar och andra produkter åt er om ni inte har möjlighet att göra det själva. 

  Leveranstiden är ca 2 veckor från godkänd order men kontakta oss om du har en deadline, i vissa fall kan vi leverera snabbare. 

 • Kollektion

  Svårt att välja vad du vill ha för tryck eller brodyr? Här hittar du färdiga produkter designade av oss på egettryck.se eller våra kunder. De flesta tryck och brodyrer går att få även på andra plagg, kontakta oss vid intresse.

 • Partners

  Vill du ha en egen kategori med specialprodukter? Kontakta oss för mer information. 

 • Barntryck

  I denna kategori samlar vi färdiga tryck som passar bra till barn, perfekt som present eller när du inte riktigt vet vad du ska trycka. Vi har storlekar fr. 60CL och kan trycka i princip vad som helst, om du vill lägga till något till dessa motiv så går det alldeles utmärkt att kontakta oss så löser vi det!

 • Student, Nationer, Föreningar

  Vi erbjuder många olika tryckmetoder beroende på upplaga, motiv samt leveranstid, utöver tryck broderar vi både tröjor, kepsar och tygmärken. Ingen minsta upplaga!

 • Presenttips

  Letar du efter en personlig present med ett eget tryck eller brodyr till julklapp, födelsedag, fars dag, mors dag eller något annat tillfälle? Ta en titt bland våra presenttips! Vi erbjuder t.ex. handdukar med egen brodyr, en present som både är kul och praktisk. 

 • UF - Ung Företagsamhet

  På EgetTryck.se gillar vi Ung Företagsamhet och vi får många förfrågninar från UF-företag. Om ditt UF-företag ska sälja kläder med tryck eller brodyr så hjälper vi gärna till och vi har även tagit fram speciella erbjudanden för profilkläder till UF-företag så att ni kan ha likadana t-shirts eller andra plagg.

 • Färdiga motiv

  Här hittar du färdiga motiv, antingen som vi kan trycka åt dig eller om du vill ha lite inspiration. De flesta motiv går att få som både tryck och brodyr, kontakta oss gärna om du har några frågor.

 • Profilkläder med eget tryck

  Vi erbjuder profilkläder med eget tryck och brodyr
  från de allra flesta profilmärken - plus några till!

  Tveka inte att kontakta oss för en prisvärd offert för just ditt företags behov.

 • Tygkassar

  Tygkassar är lika snygga som användbara. Oavsett om du vill ha en unik till dig själv eller ett större antal till ditt företag eller event kan vi hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss om du inte hittar en tygkasse som passar, det finns en uppsjö av varianter och vi kan lösa det mesta!

 • Lagerrensning

  Här har du chansen att göra riktiga fynd - antingen som de är eller så kan du lägga till eget tryck eller egen brodyr. Alla priser gäller så långt lagret räcker.

 • Fotbolls-VM 2018 Ryssland

  Sverige är i Fotbolls-VM för första gången sedan 2006, heja Sverige! Oavsett om du ska se matcherna på plats eller hemma, själv eller i grupp så har vi tröjorna du behöver! Vi kommer även att fylla på med andra produkter som vi tycker passar så som Sverige-flaggor med eget tryck, Sverige-vimplar med eget tryck, Sverige-märken och Sverige-kepsar.

 • VAL 2018

  2018 är det val och oavsett vilket parti du företräder så är kläder med tryck ett bra sätt att synas. Vi trycker och broderar utan minsta upplaga så oavsett om du behöver profilkläder för din personvalskampanj eller för hela partiet så hjälper vi dig!

  Vi trycker och broderar i Sverige så vi kan erbjuda snabba leveranser till rätt priser!

 • Social Summit 2017

  EU-toppmötet i Göteborg är en stor händelse. Oavsett om du tvingats ta ledigt från jobbet eller stänga ditt företag, missat läkartider, fryst vid gränsposteringar eller gottat dig med egen motorväg har vi tröjorna för att minnas detta fantastiska evenemang.

 • Dickies

  Dickies är ett klassiskt amerikanskt arberarmärke som funkar riktigt bra för tryck och brodyr. Oavsett om du vill ha en snygg skjorta till dig själv, din tatuerarstudio eller verkstad så hjälper vi dig!

 • Screentryck

  Screentryck är traditionellt den vanligaste metoden för tryck på kläder. Vid screentryck trycks varje färg separat genom en s.k schablon vilket gör att screentryck prismässigt blir bäst vid större upplagor och/eller få antal färger. Vi rekommenderar 25 plagg som minsta upplaga vid screentryck men i princip finns det ingen minsta antal.

  Leveranstiden för screentryck är normalt 2-3 veckor, behöver du snabbare leverans går det oftast att ordna mot en extra kostnad.

  Meddela alltid oss om du behöver leverans till ett speciellt datum då leveranstiden för screentryck kan skifta mycket beroende hur många tryck som ligger före.

  Tips! Om du ska screentrycka t.ex. hoodies eller sweatshirts så går det utmärkt att lägga till några t-shirts. När man väl startat ett screentryck blir extra plagg väldigt prisvärt. Detsamma gäller vid screentryck på t-shirts - passa på att lägga till en hoodie eller sweatshirt. Kontakta oss för mer information och offert.


  LEVERANSTID JUST NU      

2-5 arbetsdagar
för plagg i lager med texttryck

OBS! Leveranstiden påverkas av många faktorer.Behöver du leverans innan ett visst datum är det viktigt att du meddelar oss i din order!

90% av våra ordrar med tryck och brodyr skickas inom en vecka. läs mer

FÖR AKUTA ORDRAR:
RING 031-404066 

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Hej! Vi fick vår beställning redan igår! Vi vill bara säga att vi är jättenöjda med både tröjorna och servicen!

Trodde inte att vi kunde få dem så snabbt och trycket blev helt perfekt... Läs mer