Vad kul att du är intresserad av att jobba med oss på EgetTryck.se!

Vi är ett litet men glatt företag som hjälps åt med det mesta när det kniper. Vi har våra lokaler i Floda utanför Göteborg, ett stenkast från tågstationen där bussar och pendeltåg stannar vid vackra Sävelången. Eftersom vi trycker och broderar utan minsta upplaga är ingen dag exakt likadan.

Gillar du e-handel, gör-det-själv-grejer, små  upplagor, snygga och unika kläder, SEO/SEM, sociala medier, ny teknik för tryck och brodyr eller är en rackare på foto/grafik/texter så har vi troligtvis arbetsuppgifter för just dig!

Intresset för unika kläder blir större och större för varje år, vi vet för som ett av Sveriges första företag att erbjuda eget tryck och egen brodyr utan minsta upplaga på nätet har vi hållit på sedan 2003!

EgetTryck.se drivs av Custom Corner AB som även driver en rad andra butiker inom tryck/brodyr, din tjänst gäller först och främst EgetTryck.se men du kommer även att arbeta med andra webbutiker och kampanjer.

Lediga jobb just nu:

Påvärmare av transfertryck

Vi upplever en stark efterfrågan av våra olika produkter med eget tryck och egen brodyr och behöver förstärka i produktionen. 

Vi erbjuder en mängd olika trycktekniker - skuren folie, PrintCut, tryckta transfer, screentryck och brodyr. Tidigare erfarenhet är inget krav men självklart en fördel. Ditt jobb blir framför allt att värma på olika sorters transfers efter de olika beställningar vi får. 

Då vi trycker och broderar utan minsta upplaga innebär jobbet stor variation både när det gäller plagg, placeringar och motiv. Det är viktigt att du är noggrann men samtidigt van vid ett högt tempo. Då vi plockar många tryck för hand (texttryck med skuren folie och PrintCut) behöver du även vara fingerfärdig.

Då vi är ett relativt litet företag kommer du även få hjälpa till med andra arbetsuppgifter som upp- och nedpackning, brodyr, framtagande av tryckfärdiga original och kundkontakt via mail. Datorvana av framförallt Illustrator är önskvärt och det finns även möjlighet att jobba med grafisk design och videoredigering för sociala medier om du vill och kan.

Maila din ansökan tillsammans med en kort beskrivning av dig själv och CV till jobb@egettryck.se. Märk ditt mail "Jobbansökan - produktion" och glöm inte att bifoga dina kontaktuppgifter. Välkommen!


Rekrytering sker löpande.

Extrajobb el. deltid i produktionen:

Sedan flytten till nya lokaler i Floda har vi haft fullt upp och vi behöver förstärka i produktionen för att hinna med. Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till med uppackning/packning, plockning av folietryck, tryck och brodyr i produktionen och på sikt även hantera egna ordrar.

Du jobbar i våra lokaler i Floda centrum ett stenkast från pendelstationen, till en början rör det sig om ca 10-20 timmar i veckan 9-16 på vardagar. Vi erbjuder ett flexibelt extrajobb el. deltidsjobb som går bra att kombinera med t.ex. studier eller annat jobb. Att ta ledigt någon vecka för tenta eller resa är sällan några problem men du måste kunna jobba minst 10 timmar i snitt per vecka.

Vi söker sociala och pålitliga personer som är noggranna både med detaljer och tider. Tidigare vana av datorer och grafiska program är en fördel men inget krav. Vi jobbar främst med Illustrator. Inga förkunskaper krävs.

Maila din ansökan tillsammans med en kort beskrivning av dig själv och CV till info@egettryck.se. Märk ditt mail "Jobbansökan - extrajobb" och glöm inte att bifoga dina kontaktuppgifter. Välkommen!

Rekrytering sker löpande.

Praktikplatser:

I mån av tid tar vi gärna emot praktikanter och prao-elever. Vi är dock måna om att kunna erbjuda en bra handledning så det är inte alltid vi har möjlighet att ta emot dig. Kontakta oss gärna i god tid på info@egettryck.se med information om vad du studerar, vad du hoppas få ut av din praktik och vilken tidsperiod du vill praktisera så återkommer vi. Märk ditt mail "Praktikplats".