Vad kul att du är intresserad av att jobba med oss på EgetTryck.se!

Vi är ett litet men glatt företag som hjälps åt med det mesta när det kniper. Vi har våra lokaler i Floda utanför Göteborg, ett stenkast från tågstationen där bussar och pendeltåg stannar. Eftersom vi trycker och broderar utan minsta upplaga är ingen dag exakt likadan.

Gillar du e-handel, gör-det-själv-grejer, små  upplagor, snygga och unika kläder, SEO/SEM, sociala medier, ny teknik för tryck och brodyr eller är en rackare på foto/grafik/texter så har vi troligtvis arbetsuppgifter för just dig!

Intresset för unika kläder blir större och större för varje år, vi vet för som ett av Sveriges första företag att erbjuda eget tryck och egen brodyr utan minsta upplaga på nätet har vi hållit på sedan 2003!

EgetTryck.se drivs av Custom Corner AB som även driver en rad andra butiker inom tryck/brodyr, din tjänst gäller först och främst EgetTryck.se men du kommer även att arbeta med andra webbutiker och kampanjer.

Praktikplatser:

I mån av tid tar vi gärna emot praktikanter och prao-elever. Vi är dock måna om att kunna erbjuda en bra handledning så det är inte alltid vi har möjlighet att ta emot dig. Kontakta oss gärna i god tid på info@egettryck.se med information om vad du studerar, vad du hoppas få ut av din praktik och vilken tidsperiod du vill praktisera så återkommer vi. Märk ditt mail "Praktikplats".

Lediga jobb just nu:

Extrajobb el. deltid i produktionen:

Sedan flytten till nya lokaler i Floda har vi haft fullt upp och nu behöver vi förstärka i produktionen för att hinna med. Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till med uppackning/packning, plockning av folietryck, tryck och brodyr i produktionen och på sikt även hantera egna ordrar.

Du jobbar i våra lokaler i Floda centrum ett stenkast från pendelstationen, till en början rör det sig om ca 10-20 timmar i veckan 9-16 på vardagar. Vi erbjuder ett flexibelt extrajobb el. deltidsjobb som går bra att kombinera med t.ex. studier eller annat jobb. Att ta ledigt någon vecka för tenta eller resa är sällan några problem men du måste kunna jobba minst 10 timmar i snitt per vecka.

Vi söker en social och pålitlig person som är noggrann både med detaljer och tider. Tidigare vana av datorer och grafiska program är en fördel men inget krav. Vi jobbar främst med Illustrator. Inga förkunskaper krävs.

Maila din ansökan tillsammans med en kort beskrivning av dig själv och CV till info@egettryck.se. Märk ditt mail "Jobbansökan - extrajobb" och glöm inte att bifoga dina kontaktuppgifter. Välkommen!

Rekrytering sker löpande.

Sommarjobb 2019:

För sommaren 2019 söker vi semestervikarier till produktionen. Inga förkunskaper krävs, arbetstid ca 20-30 timmar per vecka efter överenskommelse. Sommarjobbet kan ev. gå att förlänga till extrajobb under höst, vinter och vår.

Vi söker en social och pålitlig person som är noggrann både med detaljer och tider. Tidigare vana av datorer och grafiska program är en fördel men inget krav. Vi jobbar främst med Illustrator. Inga förkunskaper krävs.

Maila din ansökan tillsammans med en kort beskrivning av dig själv och CV till info@egettryck.se. Märk ditt mail "Jobbansökan - sommarjobb" och glöm inte att bifoga dina kontaktuppgifter. Välkommen!

E-Commerce manager:

Vill du driva en växande webbhandel med en unik och uppskattad produkt?
Vi kommer inom kort utlysa en tjänst som E-commerce manager.

Fast anställning med tillträde enligt överenskommelse.