Så här skriver några av våra kunder om EgetTryck.se

Hej! Vi fick vår beställning redan igår! Vi vill bara säga att vi är jättenöjda med både tröjorna och servicen! Trodde inte att vi kunde få dem så snabbt och trycket blev helt perfekt!! Ni förstod precis hur vi ville ha det! Vi kommer absolut att beställa från er igen!! Stort tack alla på Egettryck!

Med vänlig hälsning Malou

------

Ville bara tacka för bra service, beställde en keps i tisdags samt mailade angående leveranstid då jag har en resa planerad denna vecka. Kepsen kom levererad redan igår (torsdag), tack så mycket från en helnöjd kund!

Hälsningar Johan

------

Tack för förstklassig service! Jag/vi kommer absolut även fortsättningsvis anlita er när det skall tryckas tröjor. Vi ser just nu över vår marknadsföring och återkommer när våra fotograftröjor skall göras om till våra anställda fotografer! Såhär borde alla företag agera och verka för sina kunder!

Nicklas www.bildexpressen.se

------

TACK för den snabba leveransen! Det var verkligen en rolig och glad överraskning och bäst av allt, pappa kommer att älska den! Jag kommer definitivt göra fler beställningar framöver och då i god tid. ;) Tack för att ni fixade det så snabbt!

Nöjda hälsningar Caroline

------

Stort tack för grym service! :)

Vänligen, Jennifer

------

Tack för snabb och smidig leverans. Kepsen känns kanonbra!! Ny order är lagd till hela jaktlaget! :)

Mvh Peter.

------

Tack så mycket. Våra tekniker på jobbet tyckte det blev riktigt bra!!

//Peter, Anticimex

Överst
Varukorg
Stäng
Tillbaka
Konto
Stäng
Meny
Stäng