Presenttips

Nyheter

Information

Hur vi trycker

Extrapriser

Inga specialare just nu.
Presenttips

Letar du efter en personlig present med ett eget tryck eller brodyr till julklapp, födelsedag, fars dag, mors dag eller något annat tillfälle? Ta en titt bland våra presenttips! Vi erbjuder t.ex. handdukar med egen brodyr, en present som både är kul och praktisk. 

Presenttips Det finns 3 produkter.

Underkategorier

 • Handdukar med egen brodyr

  Handdukar med egen brodyr är både praktiskt och kul. På handdukar rekommenderar vi brodyr framför tryck på grund av att trycket inte fäster så bra på frotté.

  Våra handdukar finns i flera olika färger och storlekar. Vänligen välj storlek nedan. Färg på handduk och färg på brodyr väljer du när du skapar/designar ditt texttryck.

  Handdukarna är i härligt tjock frotté och kan självklart tvättas i 60 grader. 

 • Pappa / Farfar / Morfar

  Klart att pappa, farfar eller morfar ska ha en present! Oavsett om det är till fars dag, födelsedag, julklapp eller som tack för att han finns hittar du fina presentförslag med eget tryck och egen brodyr här.

 • Mamma / Mormor / Farmor

  Mamsen är bäst! Hör hittar du fina, roliga, söta och fräcka kläder till mors dag, födelsedag, julklapp eller bara för att hon är världens bästa mamma.

 • Tjocka släkten

  Morbror Ola, faster Kerstin, kusinen Jenny och syssling Oliver - klart att vi har fina tröjor till dem också! 

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
 • 129,00 kr Beställningsvara, 2-4 veckors leveranstid

  En skön handduk som passar att torka händerna på. Välj mellan 9 olika färger på handduk och massor av olika färger på brodyr.Härligt tjock frotté: 450gram/m2, 100% bomull, tvättbar i 60 grader.  Pris inkl. en rad brodyr. OBS! BESTÄLLNINGSVARA, CIRKA 1-2 VECKORS LEVERANSTID 

  129,00 kr
  Beställningsvara, 2-4 veckors leveranstid
 • 179,00 kr Beställningsvara, ca 2-4 veckors leveranstid

  En skön mellanstor handduk. Välj mellan 9 olika färger på handduk och massor av olika färger på din egna brodyr.Härligt tjock frotté: 450gram/m2, 100% bomull, tvättbar i 60 grader.  Pris inkl. en rad brodyr. OBS! BESTÄLLNINGSVARA, CIRKA 1-2 VECKORS LEVERANSTID 

  179,00 kr
  Beställningsvara, ca 2-4 veckors leveranstid
 • 239,00 kr Beställningsvara, ca 2-4 veckors leveranstid

  En skön stor handduk som passar att torka sig med efter bad och dusch. Välj mellan 9 olika färger på handduk och massor av olika färger på brodyr.Härligt tjock frotté: 450gram/m2, 100% bomull, tvättbar i 60 grader.  Pris inkl. en rad brodyr. OBS! BESTÄLLNINGSVARA, CIRKA 1-2 VECKORS LEVERANSTID 

  239,00 kr
  Beställningsvara, ca 2-4 veckors leveranstid
Visar 1 - 3 av 3 artiklar