Sponsortröjor Fotboll - tjäna 20 000kr till lagkassan!

Visst är det gott med kakor och kul med lotter men.. Dra in rejäla pengar till lagkassan med våra sponsortröjor med eget tryck istället. Låt företag betala för att vi trycker deras logo på era tröjor - antingen får ni tröjorna betalda så att ni slipper ELLER så säljer ni dem själva till föräldrar och vänner och behåller ALLA pengar i lagkassan. Inte så dumt eller hur? 

I vårt standardupplägg betalar företagen 1000:- - 10000:- + moms för att synas med sin logo på era tröjor - ju större logoplats desto dyrare. Ni säljer in logoplatserna till föräldrar, grannar, vänner och lokala företag. Vi trycker och fakturerar företagen direkt och levererar till er.

Exempel:
Ni samlar ihop företag som tillsammans betalar 10000:- + moms för att få sin logo tryckt på era tröjor och sponsra sitt lokala favoritlag. Vi skickar en faktura på beloppet direkt till varje företag på det belopp de köpt tröjor för.

Prisexempel logoyta:
65*65mm 1000:-, max 20st
135*65mm 2000:-, max 10st
135*135mm 4000:-, max 5st
280*60mm 4000:-, max 5st
280*120mm 8000:-, max 2st (alternativt kan man ha 10000:- de största som syns mest, det avgör ni själva.)

Logotyperna levereras tryckfärdiga till oss i vektorformat eller .png 300DPI. Inga begränsningar i antal färger. Ev. originalkostnad tillkommer men i de allra flesta fall finns det logos som vi kan trycka från.

EXEMPEL:
Vi utgår från att ni lyckas sälja hälften av alla platser vilket innebär att vi kan trycka och leverera plagg för 12500:- (inkl. moms) till er.

Det betalar ca 25 kortärmade träningströjor + 25 hoodies. T-shirtarna säljer ni för 200:-, hoodies för 450:- vilket totalt ger 16250:- rätt in i lagkassan.

Lyckas ni sälja allt utrymme till företag och sedan alla kläder blir det över 30000:-! Exakt hur mycket ni tjänar beror på vilka plagg ni väljer och är något som vi lämnar priser på innan vi inleder vårt samarbete. Vi erbjuder ett stort sortiment av kläder och andra profilprodukter så det finns något för alla - ni kan se en del av vårt beställningssortiment på b2b.egettryck.com.

Exempel kläder:
Kortärmad träningströja, spelare: Klubblogo + lagnamn hjärta, Efternamn + sponsorer på rygg 
Kortärmad träningströja, supporter: Klubblogo + lagnamn hjärta, sponsorer på rygg
Supporterhoodie, barn f. 1-2år: Klubblogo + lagnamn hjärta, sponsorer på rygg
Supporterhoodie, Unisex XS - 5XL:  Klubblogo + lagnamn hjärta, sponsorer på rygg
Supporter ziphoodie, barn fr. 3-4år:  Klubblogo + lagnamn hjärta, sponsorer på rygg
Supporter ziphoodie, unisex S-XXL: Klubblogo + lagnamn hjärta, sponsorer på rygg

Vi har även möjlighet att tillverka kepsar, mössor, halsdukar, tält och mycket annat direkt på fabrik och ta er försäljning till helt nya nivåer.

Maila oss så berättar vi hur lätt ni kan tjäna 20 000kr eller mer

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for.

Tillbaka till hemsidan
Överst
Varukorg
Stäng
Tillbaka
Konto
Stäng
Meny
Stäng