Accessoarer & Hem

Nyheter

Information

Hur vi trycker

Extrapriser

Inga specialare just nu.
Accessoarer & Hem

Vi erbjuder inte bara kläder med eget tryck, vi trycker och broderar även på väskor, handdukar, ryggsäckar, förkläden och en mängd andra praktiska accessoarer för hem och fritid. Perfekta presenter eller give-aways!

Accessoarer & Hem Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • Handdukar med egen brodyr

  Handdukar med egen brodyr är både praktiskt och kul. På handdukar rekommenderar vi brodyr framför tryck på grund av att trycket inte fäster så bra på frotté.

  Våra handdukar finns i flera olika färger och storlekar. Vänligen välj storlek nedan. Färg på handduk och färg på brodyr väljer du när du skapar/designar ditt texttryck.

  Handdukarna är i härligt tjock frotté och kan självklart tvättas i 60 grader. 


  Kontakta oss för större beställningar.

 • Väskor med eget tryck

  Ryggsäckar, midjeväskor, resväskor - vi kan lösa det mesta inom väskor med eget tryck eller egen brodyr beroende på vad det är för väska du är ute efter. Kontakta oss gärna om du inte hittar den väska du söker - vi kan lösa det mesta.

 • Presenttips

  Letar du efter en personlig present med ett eget tryck eller brodyr till julklapp, födelsedag, fars dag, mors dag eller något annat tillfälle? Ta en titt bland våra presenttips! Vi erbjuder t.ex. handdukar med egen brodyr, en present som både är kul och praktisk. 

 • Egna tygmärken

  Tygmärken (eller patches) är broderade eller vävda tygstycken med limmad baksida för att fästa på t.ex. kepsar, kläder och väskor. Lämpligt för t.ex. detaljerade motiv som ej går att brodera direkt på keps eller vid större upplagor av motiv med väldigt mycket stygn. Kostnaden för tygmärken sjunker kraftigt med större upplagor så vi rekommenderar att man beställer några extra i stället för att behöva komplettera i efterhand då det blir mycket dyrare.

  Vi kan även applicera tygmärken på kepsar och andra produkter åt er om ni inte har möjlighet att göra det själva. 

  Leveranstiden är ca 2 veckor från godkänd order men kontakta oss om du har en deadline, i vissa fall kan vi leverera snabbare. 

 • Klistermärken, dekaler

  Klistermärken, dekaler och stickers. Hos oss kan du beställa klistermärken av hög kvalitet även i mindre upplagor! Vår printcutter klarar upp till 50cm breda klistermärken om så skulle krävas!

  Designa dina klistermärken med obegränsade färger - det blir ingen extra kostnad. Du kan även få dem konturskurna om så önskas - lite roligare än vanliga fyrkantiga.

  Behöver du större upplagor av klistermärken så kan vi även erbjuda screentryck och offset - kontakta oss för offert eller för frågor angående egna klistermärken!