Generell sekretesspolicy

EgetTryck.se drivs av Custom Corner AB (hädanefter kallad Custom Corner eller vi) och är ansvarig för denna webbplats. Företaget är registrerat i Göteborg, Sverige. Vi är medvetna om vikten av att skydda sekretessen för personlig och finansiell information. För att skydda den information du ger oss har vi instiftat riktlinjer och säkerhetsåtgärder. När du registrerar dig online på vår webbplats, via mail, fysiskt möte eller annat godkänner du att vi bearbetar och använder inlämnade personuppgifter i enlighet med denna sekretesspolicy. Sekretesspolicyn gäller för alla personuppgifter som samlas in, bevaras eller används av Custom Corner.

 

Vilken information sparar/lagrar/samlar Custom Corner AB?

Custom Corner sparar och lagrar personlig data från alla webbplatsbesökare som registrerar information på webbplatsen eller handlar i webbshopen. Vi samlar och skyddar också viss personlig information, såsom namn, adress, telefonnummer och e-postadress och liknande från våra kunder i syfte att kunna erbjuda en så bra köpupplevelse som möjligt. För att ge dig en bättre upplevelse kan vi kombinera den information som du ger oss med annan information som är tillgänglig för allmänheten.

 

Hur använder Custom Corner AB den information som du anger?

Custom Corner använder informationen för att förbättra och anpassa din köpupplevelse hos oss och för att kommunicera med dig i enlighet med denna policy. Om du delger oss din information, antingen på vår webbplats, via e-mail, telefon eller till vårt kontor, kommer vi använda den informationen för att behandla de beställningar du gör hos oss och för att hålla dig informerad om speciella händelser eller kampanjer. I övrigt använder vi den information du ger oss för att se över vårt erbjudande och för att förbättra våra tjänster samt vår service till dig samt för att kommunicera med dig om du gjort en beställning. Vi kan också komma att, utan begränsning, använda information om ditt produktintresse och inköp från oss för att förbättra vår webbplats, samt din online- och/eller kontakt med vårt kontor.

 

Hur länge sparar vi din information? 

Vi sparar endast information så länge som anses vara fördelaktigt för dig, dvs nödvändigt för att vi ska utföra våra åtaganden gentemot dig samt för att möta de lagstadgade lagringstiderna. Om du skulle vilja bli borttagen så var vänlig kontakta info@egettryck.se.

 

Delar Custom Corner AB din information till andra?

För att kunna erbjuda en så bra tjänst som möjligt har vi olika samarbetspartners och leverantörer som tillhandahåller t.ex. betaltjänster (t.ex. Klarna, PayPal, Swish), leveratörer (t.ex. PostNord, DHL) och utvecklingsarbete av vår e-handel. Vi delar endast den information som är nödvändig för att hantera din order samt driva vår e-handel effektivt. Vi lämnar inte ut din information på annat sätt till tredje part, såvida vi inte är skyldiga att göra detta enligt lag eller i samband med rättsligt anspråk eller förfarande.

  

Säkerhet

Custom Corner använder lämpliga och tillgängliga säkerhetsåtgärder för att skydda den information som du lämnat till oss. Samtidigt som vi vidtar rimliga åtgärder för att skydda din personliga information från obehörig tillgång, intrång eller användning accepterar du att ingen internet-dataöverföring kan vara säker från tillträde av oavsiktliga mottagare. Detta gör att du inte kan hålla oss ansvariga för brott mot säkerheten om det inte är på grund av försumlighet.

 

Riktighet och upprätthållande 

Du har rätt att begära tillgång till och korrigering av alla personuppgifter som du lämnar till oss. Du kan ta bort ditt namn från vår epostlista och/eller användare i vår webshop genom att kontakta oss via e-post: info@egettryck.se

 

Accepterande av sekretesspolicy och modifieringar 

Genom att besöka och använda dig av vår webbplats, göra inköp i vår webbshop, eller ange personlig information till vårt kontor samtycker du till vår användning och utlämnande av information på det viset som beskrivs i denna sekretesspolicy. Custom Corner förbehåller sig rätten att vid vissa tillfällen göra ändringar i sekretesspolicy och/eller praxis. Den aktuella policyn finns tillgänglig på vår webbplats. Vi kommer att meddela dig eventuella ändringar i vår sekretesspolicy genom att publicera ändringarna på vår webbplats.

Överst
Varukorg
Stäng
Tillbaka
Konto
Stäng
Meny
Stäng