Lista produkter efter tillverkare: South West

South West är ett mycket populärt märke inom profilbranschen som erbjuder ett brett sortiment av allt från t-shirts till jackor.

Påkostat. Inte dyrt.


South West är namnet på vårt lite mer exklusiva sortiment. ”Basic with a twist” brukar vi säga och då menar vi basplagg som förutom hög kvalitet även fått det där lilla extra i form av speciella sömmar, fickor eller andra detaljer med en personlig och bearbetad framtoning.


Tidlöst och fräscht. Inte antingen eller.


South West står också för plagg med design som står sig över tid och trender. Det syns givetvis i design och snitt men kräver också att material, sömmar och detaljer håller måttet. Kläderna ska både ge en aktuell och fräsch känsla, även efter många tvättar. 


En klassisk och en sportig sida.


South West består av två delar: Blue Level och Black Level. Blue Level står för klassiska plagg som t-shirts, piké och collegetröjor i många olika färger och storlekar. Black Level omfattar sportprodukter i praktiska funktionsmaterial med effektiv fukttransport, värmeisolering, vind- och vattenavvisning. Här finns allt ifrån pikétröjor till klassiskt skurna jackor.


Sportigt. Inte sportfånigt.


Redan från starten 1991 fick South West en sportig framtoning. Men vi är noga med att plaggen ska kombinera sitt sportiga intryck med en känsla av snyggt fritidsplagg. Kläderna ska kunna bäras av de flesta, i många olika sammanhang, utan att se extremsportiga ut. 

Mer

Inga produkter från denna tillverkare.