Varumärken

 • B&C

  B&C

  B&C är ett europeiskt klädmärke med ett stort sortiment av kläder för tryck eller brodyr. Vi gillar framför allt deras produktlinje royal som är supermjuka och sköna hoodies, ziphoodies och sweatshirts i både herr och dam i många färger och storlekar. Samma modeller finns även som ekologiskt alternativ som är kanon!

  De har även ett stort sortiment av t-shirts, pikétröjor m.m

  Se gärna B&Cs hemsida för fullsortiment: B&C Collection

 • Babybugz

  Babybugz

  Babybugs är en välrenommerad tillverkare av barnkläder som kombinerar stil, komfort och hållbarhet. Med ett dedikerat fokus på att skapa kläder av hög kvalitet för de små har Babybugs etablerat sig som ett pålitligt varumärke för föräldrar världen över.

  Företagets kollektioner erbjuder ett brett utbud av kläder för spädbarn, småbarn och äldre barn, från mjuka bodys och pyjamasar till lekfulla tröjor och klänningar. Varje plagg är noggrant utformat med barnets bekvämlighet och säkerhet i åtanke, samtidigt som det håller en modern och lekfull design som tilltalar både barn och föräldrar.

  Babybugs är engagerat i att använda material av hög kvalitet som är skonsamma mot barnens känsliga hud och samtidigt enkla att underhålla för föräldrarna. Dessutom prioriterar företaget hållbarhet och etisk tillverkning, vilket innebär att de strävar efter att minimera sin påverkan på miljön och säkerställa goda arbetsförhållanden för alla sina anställda.

  Med sitt engagemang för kvalitet, säkerhet och hållbarhet fortsätter Babybugs att vara ett populär märke för föräldrar som letar efter pålitliga och stilfulla kläder för sina barn.

 • Blåkläder

  Blåkläder

  Blåkläder är en klassisk svensk tillverkare av arbetskläder av högsta kvalitet. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda eget tryck och egen brodyr på Blåkläders stora sortiment av arbetskläder för både företag och privatpersoner.

  Kontakta oss gärna för mer information hur du kan få en egen kategori för just ditt företags arbetskläder.

  Med egen kategori beställer du enkelt, snabbt och billigt dina arbetskläder med tryck eller brodyr!

  Se Blåkläders sortiment här, det går utmärkt att beställa via mail till info@egettryck.se.

 • Build Your Brand

  Build Your Brand

  Build Your Brand är ett street-märke som med sin balans mellan pris och kvalitét har gjort succé.
  Hos oss kan du enkelt designa produkter från Build Your Brand med eget tryck för att göra dina plagg personliga. 

 • Cottover

  Cottover

  Cottover erbjuder ett stort sortiment ekologiska basplagg av hög kvalitet - sköna, hållbara i både färg och passform samt miljömärkta!

  Cottover ekologiska kläder finns för både herr, dam, barn och unisex. Cottover t-shirts, hoodies, sweatshirts och ziphoodies kommer i många fina färger och lagersaldona är alltid bra - perfekt för företag som vill profilera sin personal med ett hållbart alternativ.

  Cottover jobbar aktivt med hållbarhet och kläderna är certifierade enl. Fairtrade, Svanen, GOTS och Oeko-Tex.

  Vi erbjuder hela Cottovers sortiment av kläder för tryck eller brodyr. Se gärna hela sortimentet på www.cottover.se om du inte hittar det du söker på vår hemsida så beställer vi hem de plagg du önskar. Kontakta oss gärna för offert om du vill beställa till företag eller förening.

 • Flexfit

  Flexfit

  Flexfit från Yupoong är en klassiker bland kepsar! Flexfit var först med att sätta en resår i sina kepsar vilket gör att de sitter otroligt skönt och bra på huvudet, det finns numera många kopior men vi är glada över att kunna erbjuda ett stort urval av originalet - Flexfit från Yupoong.

  Storsäljaren är framförallt modell 6277 som finns i ett stort urval färger och storlekar Youth - XXL men det finns även många andra snygga och coola kepsar. Vi har tillgång till hela Flexfits sortiment för den europeiska marknaden så hittar du inte modellen du söker på hemsidan kan vi lösa det ändå, kontakta oss så löser vi det!

  Flera stora varumärken inom framförallt street-, motor- och  actionsport använder Flexfit som tillverkare för sina kepsar tack vare den höga kvaliteten, nu har ditt företag möjlighet att göra det samma. Flexfit är lite dyrare men vi kan garantera att den blir uppskattad. Den dyraste profilkepsen är ju faktiskt den som inte blir använd och blir liggandes i en låda eller på en hylla. Med Flexfit vågar vi lova att den risken är obefintlig!

 • Fruit of the Loom

  Fruit of the Loom

  Fruit of the Loom eller FOTL som de ofta förkortas är ett klassiskt märke inom profilkläder och schyssta basplagg. Fruit of the Loom erbjuder framför allt ett stort sortiment inom t-shirts, sweatshirts, hoodies och ziphoodies och är ett alternativ till Gildan som erbjuder ett liknande sortiment av bra basplagg till bra pris. 

  Vi erbjuder i princip hela Fruit of the Looms sortiment, hittar du inte de plagg du söker får du gärna kontakta oss. Du hittar hela sortimentet på Fruit of the Looms hemsida.

 • Gildan

  Gildan

  Gildan är en av världens största tillverkare av t-shirts och de har även ett mycket bra sortiment av hoodies, sweatshirts, ziphoods m.m. Gildan erbjuder bra basplagg i många färger, bra kvalitet till ett bra pris. 

  Vi får leveranser av Gildan flera gånger per vecka och vill du ha några speciella plagg ur deras sortiment går det oftast att lösa utan större problem. 

  Se hela sortimentet på www.gildan.se och kontakta oss för beställning!

  Gildan startade sin produktion av t-shirts 1984 i USA i en mycket liten skala och är idag en av världens största tillverkare. Det som är lite speciellt med Gildan är att de äger hela ledet ifrån bomullsfält till en färdig produkt vilket gör att de ha bra koll på arbetsförhållanden för sina 33 000 anställda världen över.

  Gildan arbetar efter en egen uppförandekod: Gildan Stewardship som ska styra alla anställdas dagliga arbete, kärnvärdena är Människan-Miljö-Gemenskap-Produkt. Mer info om Gildan Stewardship på denna länk.

 • HRM

  HRM

 • James & Nicholson

  James & Nicholson

  James & Nicholson är för dig som gillar trendigt mode. Kläder är märkeslösa och funktionella! Vi är mycket glada över att kunna erbjuda eget tryck och egen brodyr på deras stora sortiment av kläder. 

 • Just hoods

  Just hoods

  Just hoods är ett undermärke till AWDis och erbjuder ett stort sortiment av hoodies i massor av färger och storlekar, ett väldigt bra val när du letar efter ovanliga färger i många olika storlekar. En del hoodies finns från ca 1-2 år hela vägen upp till 5XL för vuxna.

 • Miners Mate

  Miners Mate

  Miners Mate är ett klädmärke som härstammar från Ruhrområdet och gruvorna där. Miners Mates sortiment består främst av snygga t-shirts och hoodies i schyssta modeller och färger. Om du vill ha egen design på en tröja är Miners Mate en bra grund att utgå, speciellt om du gillar tröjor med toningar, twotones och raglanmodell. Kolla gärna in din favorit modell - vi trycker ditt eget tryck utan minsta upplaga!

 • Mountain Horse

  Mountain Horse

  Vi är stolta över att kunna erbjuda Mountain Horse och deras fina produkter med eget tryck eller egen brodyr utifrån dina önskemål. För ridskolor har vi möjlighet att spara brodyrkort för att kunna ni ska kunna beställa t.ex. jackor allt eftersom behov uppstår. Kontakta oss gärna för mer information.

  Se sortimentet från Mountain Horse på deras hemsida här.

 • Neutral

  Neutral

  Neutral är en Köpenhamn-baserad klädtillverkare av högkvalitativa och hållbara plagg. Med över 20 år i branschen har de arbetat fram produkter som främjar våran planet. Hos oss kan du enkelt designa kläder ifrån Neutral med ditt egna tryck - både som privatperson och företag.

 • South West

  South West

  South West är ett mycket populärt märke inom profilbranschen som erbjuder ett brett sortiment av allt från t-shirts till jackor. Vi erbjuder hela South West sortiment till bra priser.

  Kontakta oss gärna för offert om du vill beställa 5 plagg eller fler, vi har alltid bra erbjudanden på företagspaket!

  För hela sortimentet av South West se www.southwest.se

  Vi får leveranser varje vecka så vi har ingen minsta upplaga, det är fritt att beställa från hela South Wests sortiment.

 • Tee Jays

  Tee Jays

  Tee Jays är en klassisk tillverkare av t-shirts, sweatshirts, hoodies och ziphoods. De har även jackor, träningskläder och andra plagg i sitt sortiment och håller lite högre kvalitet och priser än t.ex. Gildan eller Fruit of the Loom.

  Om du inte hittar det plagg från Tee Jays du letar efter får du gärna kontakta oss så kan vi beställa hem det åt dig, vi erbjuder tryck och brodyr utan minsta upplaga på de flesta plagg. Se hela sortimentet från Tee Jays på www.teejays.dk/sv

  För Tee Jays profilkläder med tryck eller brodyr för företag tar vi gärna fram en offert.

 • Urban Classics

  Urban Classics

  Urban Classics tillverkar snygga kläder för både killar, tjejer och barn. Urban Classics plagg är oftast utan synliga logos vilket gör dem väldigt bra även för eget tryck och brodyr. Vi erbjuder hela Urban Classics enorma sortiment men vi har bara en bråkdel presenterat på vår egen sida - vi beställer gärna hem just de plagg du önskar.

  Ta en titt på urban-classics.net och kontakta oss för mer information.

  Vi erbjuder även Urban Classics som profilkläder för de företag som vill ha kläder som sticker ut lite från de traditionella profilkläderna.

 • Yupoong

  Yupoong

  Yupoong är en ledande tillverkare av huvudbonader och är mest känd för sitt varumärke Flexfit. Med över 40 års erfarenhet inom branschen har Yupoong etablerat sig som en innovatör och pålitlig leverantör av högkvalitativa mössor och kepsar världen över.

  Flexfit är deras flaggskeppsprodukt och är känt för sin unika teknologi som möjliggör en perfekt passform för alla huvudstorlekar utan behov av justeringar. Yupoong erbjuder ett brett utbud av Flexfit-kepsar för både vardagsbruk och professionella ändamål, inklusive idrottslag, företag och evenemang.

  Företagets fokus på kvalitet och innovation har gjort dem till en föredragen partner för många kunder inom olika branscher världen över. Yupoongs produkter är kända för sin hållbarhet, komfort och stilrena design, vilket har bidragit till deras framgång på marknaden.

  Utöver Flexfit erbjuder Yupoong även andra huvudbonader under olika varumärken, alla med samma höga standard när det gäller kvalitet och passform. Med en dedikation till att uppfylla kundernas behov och ständigt sträva efter innovation fortsätter Yupoong att vara en ledande aktör inom huvudbonadsindustrin.

Överst
Varukorg
Stäng
Tillbaka
Konto
Stäng
Meny
Stäng