Gör din keps personlig med egen brodyr

Gör din keps personlig med egen brodyr

Brodyr är populärt för att sätta sin egen prägel på olika plagg. Att fixa brodyr på en keps kan ge den en personlig touch - vilket gör den både unik och något du kommer ha användning för länge framöver! 

Först och främst är det viktigt att välja vilken keps du vill ha. Vi har flera olika typer av kepsar som passar alla smaker:

Flexfit

Alla våra kepsar är snygga på sitt eget sätt och finns i många olika utföranden. Vår mest populära keps är från märket Flexfit! Vi har ett stort sortiment av denna i olika modeller, färger och storlekar. 

Snapback

Sedan har vi såklart våra Snapback-kepsar. Dessa är både moderna och finns i flera olika snygga färger!

Trucker

Denna typ av keps har nät och kallas truckerkeps. Den är också mycket populär och finns med både mjuk front, hård front, enfärgade, two-tones och mycket mer! Självklart i flera olika färger. 

Det går alltid att läsa mer om våra olika kepsmodeller i menyn längst upp på sidan - vi garanterar att det finns en sort för alla! 

Designa din keps

När du väl har valt den kepsen du vill ha är det dags att äntligen välja en design. Vi kan brodera både loggor, enklare motiv och namn - det är bara att låta fantasin flöda. I vårt designverktyg kan du välja olika färger på brodyrtråden - är det en särskild färgkod du vill ha på tråden är du välkommen att höra av dig till oss på info@egettryck.se.

När du är klar och nöjd kan du skicka in din färdiga design till oss - vi sätter igång och broderar den åt dig! 

Liknande nyheter

Kommentera

Överst
Varukorg
Stäng
Tillbaka
Konto
Stäng
Meny
Stäng