Back to school

Back to school

Augusti närmar sig sitt slut och nu har de flesta redan påbörjat sin hösttermin. Det är en spännande och förväntansfull tid - kanske ska ditt barn precis börja skolan, starta sitt sista år eller så är det du som studerar. Oavsett har vi mycket praktiskt till starten.

Snygga gympapåsar

Vi har snygga gympapåsar i flera olika färger samt en ekologisk variant- perfekt för terminens första idrottslektion! Med eget tryck blir dessa ännu bättre, varför inte med namntryck? Vi har även en reflekterande gympapåse som gör att du eller ditt barn syns extra bra i höstmörkret. 

Ryggsäckar och väskor

Självklart behöver även skolböckerna en plats att vara på och då är det perfekt med en riktigt bra ryggsäck - vi har flera stycken! Hos oss hittar du bland annat miniryggsäck, axelväskalaptopväska och roll-toppväska. Kika mer på fler väskor och ryggsäckar här. Självklart är dessa extra bra med eget tryck!

Tygkassar och pennfodral med namntryck

Har du plats för dina pennor? Vi har lösningen! Kolla in våra snygga och praktiska pennfodral som finns i flera fina färger. Dessa är perfekta för att trycka både namn eller någon rolig figur på! Och sist men inte minst behövs en bra plats för barnens (eller kanske dina) extrakläder. Som tur är har vi ett stort urval av snygga samt ekologiska tygkassar i massor av härliga färger - extra praktiska om du exempelvis väljer ett namntryck på så att det är enkelt att se vem tygkassen tillhör. 

Ta gärna en titt runt bland vårat sortiment på väskor, gympapåsar, tygkassar och pennfodral - det finns garanterat något för dig. Vi hoppas att du får en härlig höst!

Liknande nyheter

Kommentera

Överst
Varukorg
Stäng
Tillbaka
Konto
Stäng
Meny
Stäng