Skydda din hud från solen med UV-plagg

Skydda din hud från solen med UV-plagg

Vi har insett genom årens lopp hur farlig solens ultravioletta (UV) strålar kan vara för vår hud. Medan solskydd är ett populärt val för att skydda huden finns det även ett annat kraftfullt verktyg i kampen mot UV-strålning, nämligen UV-kläder

Dessa innovativa plagg ger inte bara ett extra lager skydd mot solen utan kan även snygga samt praktiska att ha. UV-kläder är speciellt designade plagg som ger en hög nivå av ultraviolett skydd. Plaggen är tillverkade av tätt vävda tyger som ofta är behandlade med UV-blockerande kemikalie, vilket gör att kläderna erbjuder en fysisk barriär mellan solen och din hud och alltså minskar mängden UV-strålning som når din kropp. Till skillnad från vanliga kläder har UV-kläder ett UPF (Ultraviolet Protection Factor) betyg, som indikerar på hur effektivt tyget blockerar UV-strålarna. Ju högre UPF-betyg desto bättre skydd mot solen!

Säkrare utomhusvistelse

UV-plagg erbjuder dig en säkrare utomhusvistelse samtidigt som de är praktiska och snygga. Genom att utöka din garderob med UV-kläder kan du njuta av olika utomhusaktiviteter med lugn eftersom du vet att din hud är skyddad mot solens sköna med också farliga strålar. 

Ett personligt UV-plagg med eget tryck

Passa på att hitta ditt UV-plagg redan idag och gör den samtidigt extra personlig med ett eget tryck! Vi har UV-plagg för både hennehonom och de minsta.

Liknande nyheter

Kommentera

Överst
Varukorg
Stäng
Tillbaka
Konto
Stäng
Meny
Stäng