Beställningssortiment

Vi kan ta in det mesta när det kommer till profilkläder men i många fall krävs det att du beställer minst 5 plagg eller att du är beredd att vänta lite längre på leverans. Om du inte hittar det du är ute efter i vårt sortiment får du gärna ta en titt på våra leverantörers hemsidor - vi tar gärna hem det du behöver. Kontakta oss för mer information eller för att beställa.

Gildan
Gildan

Gildan är vår huvudleverantör av t-shirts, pikétröjor, sweatshirts, hoodies och linnen.Vi får leverans flera gånger i veckan så vid beställning av produkter tillkommer ingen extra kostnad och leveranstiden påverkas knappt alls. 

Katalog: www.gildan.se

South West
Southwest 

Stort sortiment av t-shirts och tröjor av olika slag men även jackor, träningsplagg, piké, fleece och stickat. Här finns även lite mer påkostade plagg som finns i både herr- och dammodell vilket gör det ett mycket bra val för företag som vill profilera sig.
De flesta plagg vi erbjuder från South West är beställningsplagg så leveranstiden blir någon dag längre än lagerplagg men oftast tillkommer ingen extra kostnad. 

Katalog: www.sandryds.se

Continental & Earth Positive
Earth Positive & Continental 

Lite dyrare men med lite fräckare modeller, mjukare tyg och schysstare bomull. Beställningsvara från 5 plagg, räkna med några dagars längre leveranstid. Riktigt bra t-shirts, sweatshirts, hoods och linnen för den som är lite mer kräsen. Bra modeller även för tjej, baby och barn. Vi säljer mycket av dessa plagg till designers med egna märken, UF-företag och företag som vill ha ekologisk bomull.

Katalog: www.nolabel.se

Fruit of the Loom
Fruit of the Loom 

Fruit of the Loom är tillsammans med Gildan ett klassiskt märke för blanka t-shirts och hoddies för tryck och brodyr. Vi tycker att Gildan är strået vassare men om du föredrar Fruit of the Loom så fixar vi givetvis det. Beställningsvara från 5 plagg och leveranstid ca 2 veckor.
Katalog: www.fruit.se 

Urban Classics
Urban Classics 

Urban Classics erbjuder ett enormt sortiment av streetwear - allt från t-shirts (framför allt deras tall tees är en storsäljare) till schyssta collegejackor och danstoppar. Deras onlinekatalog är på 300 sidor så det kan vara svårt att välja men hittar du något du gillar tar vi gärna hem det åt dig. Minsta beställning är 5 plagg, viss extra leveranskostnad kan tillkomma om vi beställer utanför våra ordinarie ordrar. De flesta plagg går att trycka eller brodera med oss men kontrollera gärna med oss innan! Urban Classics är perfekt för UF-företag som vill ta fram lite roligare skoltröjor eller skoljackor.

Katalog: Urban Classics 

Flexfit
Flexfit 

Vi är svenska återförsäljare och grossist för Flexfit och vid köp av jämna dussin kan vi ta hem vilken keps du vill ha om vi inte har den på vårt lager. Beroende på om leverans sker från europeiskt eller amerikanskt lager kan leveranstiden vara upp till 5 veckor. Vid större ordrar kan vi även hjälpa till med att ta fram specialdesignade kepsar åt ditt företag på äkta Flexfit. Kontakta oss för mer information, fr. 144st.

Det finns många återförsäljare som kallar alla kepsar med resår Flexfit, vi är inte en av dem. Vi säljer äkta Flexfit från Yupoong. 

Katalog: www.flexfit.com