Kategorier

Nyhetsbrev

Pikétröjor med eget tryck

Det finns 7 produkter.

Pikétröjor eller tenniströjor är ett väldigt bra plagg när en t-shirt kanske inte riktigt passar. Förutom eget tryck går det även att brodera egen brodyr på pikétröjor något som t-shirts är för tunna för.

Oavsett om du vill ha en pikétröja till dig själv eller hela företaget kan vi hjälpa dig. Vi har många leverantörer av pikétröjor så hittar du inget som passar kan du alltid kontakta oss för fler förslag.

Underkategorier

  • Pikétröja herr

    En härlig pikétröja i 100% förtvättad bomull. Modern passform och kragsnitt med tre knappar ton i ton med tröjans färg. Finns i S-XXL i  sex olika färger för omgående leverans, totalt 20 färger som beställningsvara - kontakta oss för mer information och offert.

  • Pikétröja dam


    En skön pikétröja i 100% förtvättad bomull. Modern passform och kragsnitt med tre knappar ton i ton med tröjans färg. Finns i S-XXL i  sex olika färger för omgående leverans, totalt 12 färger som beställningsvara - kontakta oss för mer information och offert.


  LEVERANSTID JUST NU      

2-5 arbetsdagar
för plagg i lager med texttryck

OBS! Leveranstiden påverkas av många faktorer.Behöver du leverans innan ett visst datum är det viktigt att du meddelar oss i din order!

90% av våra ordrar med tryck och brodyr skickas inom en vecka. läs mer

FÖR AKUTA ORDRAR:
RING 031-404066 

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Hej! Vi fick vår beställning redan igår! Vi vill bara säga att vi är jättenöjda med både tröjorna och servicen!

Trodde inte att vi kunde få dem så snabbt och trycket blev helt perfekt... Läs mer