GÖTEBORG-MAJORNA OK (GMOK)

Nyheter

Information

Hur vi trycker

Extrapriser

Inga specialare just nu.
GÖTEBORG-MAJORNA OK (GMOK)

GÖTEBORG-MAJORNA OK bildades 1993 som en tävlingsklubb av de två klubbarna Göteborgs OK (GOK) och Majornas IK (MIK) med målsättningen att långsiktigt skapa en elit- och bredd klubb. År 2000 blev så GMOK en ”egen” förening, utan kopplingar till några moderföreningar. Sedan dess har klubben utvecklats och är nu en av landets största klubbar både n...

GÖTEBORG-MAJORNA OK bildades 1993 som en tävlingsklubb av de två klubbarna Göteborgs OK (GOK) och Majornas IK (MIK) med målsättningen att långsiktigt skapa en elit- och bredd klubb. År 2000 blev så GMOK en ”egen” förening, utan kopplingar till några moderföreningar. Sedan dess har klubben utvecklats och är nu en av landets största klubbar både när det gäller elit och bredd. 

Mer

GÖTEBORG-MAJORNA OK (GMOK) Det finns 1 produkt.

Visar 1 - 1 av 1 artikel
  • 239,00 kr OBS! Tyvärr hinner vi inte leverera detta plagg innan jul. Välj ett annat plagg (vit/svart t-shirt eller svart hood) för snabb leverans.

    En riktigt snygg snapback från Yupoong med GMOK-brodyr. Svart keps med svart underskärm. Årets julklapp? Beställ NU för leverans i god tid till jul. Ju fler som beställer - desto bättre pris. Vi justerar priset på ALLA beställningar allt eftersom så ju förr du beställer desto bättre. Deadline för beställning till detta pris Onsdag 13/12! Därefter 299:- /...

    239,00 kr
    OBS! Tyvärr hinner vi inte leverera detta plagg innan jul. Välj ett annat plagg (vit/svart t-shirt eller svart hood) för snabb leverans.
Visar 1 - 1 av 1 artikel