Våra olika modeller

Vi kan erbjuda pikétröjor i flera modeller, färger och storlekar - så om du inte hittar den modell du söker här går det bra att kontakta oss så återkommer vi med pris och leveranstid.

249,00 kr
(0)
Standardleverans 1-2 veckor.

En härlig förtvättad pikétröja i 65% polyester och 35% bomull. Modern passform och kragsnitt med tre knappar med samma ton som tröjans färg. Finns i storlekarna S-XXL, i 16 färger. Svart, vit, marinblå, kungsblå, röd och gråmelerad finns i storlekarna 3XL-5XL - kontakta oss för mer information och offert.

279,00 kr
(0)
Standardleverans 1-2 veckor.

Mjuk, lite tunnare piké med knappslå och knappar som går ton i ton, med sprund i sidan. Pikén är gjord av 100% bomull och finns i storlekarna S-3XL. Svart, vit, gråmelerad och marinblå finns i storkar upp till 5XL. Finns i 14 färger. 

249,00 kr
(0)
Standardleverans 1-2 veckor.

Pikétröja för damer med eller utan eget tryck

En klassisk förtvättad pikétröja för tjejer i 100% bomull. Modern passform och kragsnitt med tre knappar med samma ton som tröjans färg och dubbelstickade muddar. Finns i storlekarna S-XXL, i 17 färger.  kontakta oss för mer information och offert.

279,00 kr
(0)
Standardleverans 1-2 veckor.

Dampiké i tunnare bomull, med eller utan eget tryck

Piké med dampassform. Längre knappslå för kvinnligare look och knappar som går ton i ton. Sprund i sidan. Tillverkad av 100% bomull i lite tunnare tyg (190 g/m²). Finns i 13 färger i storlekarna S-2XL.  

Överst
Varukorg
Stäng
Tillbaka
Konto
Stäng
Meny
Stäng